Trygghet på sjøen siden 1954

En av Europas ledende produsenter av flyt- og redningsprodukter til proff- og fritidsmarkedet.

Store deler av landet vårt grenser til havet, fra Nordsjøen i sør og Norskehavet i vest til Barentshavet i nord. Disse kyststrøkene kan være både værharde og krevende, og likevel er det mange som ferdes og jobber her. Siden oppstarten har målet vårt derfor vært å utvikle flyt- og redningsprodukter som folk ønsker å bruke, slik at dere alltid kan være trygge på sjøen.
Regatta ble etablert i Ålesund på 1950-tallet og har vokst til å bli en ledende produsent og leverandør av flyt- og redningsprodukter. I dag er en del av sortimentet rettet mot fritidsmarkedet, mens andre produkter er spesielt utviklet for proff- og arbeidsmarkedet.

Samarbeid og innovasjon

For å utvikle produkter som dekker deres behov, samarbeider Regatta ofte med aktører innen ulike næringer. Dette gir oss et innblikk i hva deres arbeidsoppgaver krever, både med tanke på passform, funksjonaliteter og oppdrift. I tillegg samarbeider vi med test- og godkjenningsinstanser over hele verden.

Regatta Professional

Proffmarkedet har alltid vært en viktig del av våre satsningsområder. Vi produserte vår første arbeidsdrakt med innsydd flytestoff allerede på 1970-tallet, og siden den gang har vi jobbet kontinuerlig med å utvikle produkter som holder dere trygge på jobb.

Vi fikk blant annet den første termiske redningsvesten godkjent av Sjøfartsdirektoratet i 1996, og har i tillegg patent på en av verdens minste evakueringsvester til cruise- og passasjerbåter. De siste tiårene har vi hatt et ekstra fokus på komfort, samtidig som vi har utviklet spesialprodukter rettet mot ulike bransjer og næringer.

Vår flytevest Workvest 50N ble blant annet utviklet og produsert på oppfordring fra Oljedirektoratet, mens den oppblåsbare vesten ProSafe Wipeclean 170N er rettet mot havbruk- og fiskerinæringen. Vi har også et utvalg flyteprodukter rettet mot dere som tilbyr aktiviteter som havsafari eller utleie av kano og kajakk.  

Vil du vite mer?

Ta kontakt ved å bruke skjemaet nedenfor, så hører du fra oss så snart som mulig.

Produktveiledning

Sjekk vesten

Noe av det viktigste dere kan gjøre for egen sikkerhet, er å sjekke at vestene faktisk funker slik de skal – uavhengig av om dere har flyt- eller redningsvest.

Vask og vedlikehold

Riktig vedlikehold og oppbevaring gir økt sikkerhet og lenger levetid på dine produkter. Her får du våre beste tips til vask og vedlikehold.

Flyteevne

De forskjellige vestene gir ulike flyteegenskaper, og det er derfor viktig å finne en vest som passer både arbeidsplass og oppgaver.

Er du privatperson og vil handle Regatta-produkter?

Sjekk ut regatta.no!