Godkjent av dere

Hver morgen går dere på jobb for å gjøre landet vårt litt bedre å bo i. Noen bygger hus som skal bli et hjem, mens andre trekker kabler i master eller styrer gravemaskiner med kirurgisk presisjon. Og vi er her for dere.

Siden Stranda Konfeksjonsfabrikk ble etablert i 1935, har Strakofa jobbet for å utvikle arbeidsbekledning til dere som bygger Norge. Gjennom plagg som beskytter, er vi der ute sammen med dere. I regn og vind. I snø og dårlig lys. Og på de varme sommerdagene. Vi er der for å gjøre det enklere å jobbe under press, samtidig som vi bidrar til at dere kommer dere trygt hjem.

En stor del av dette ansvaret handler om å gjøre dere enda synligere, både på arbeidsplassen og i historiene vi forteller. For det er ikke vi som vet best. Det er dere som vet hva som kreves for å være trygge på jobb – og det er dere som skal godkjenne oss. 

Våre mest populære kolleksjoner

Multi Plus EXT

Strakofa er først på markedet med multisertifiserte verneklær der både Cordura®-fiberteknologi og stretch er en del av funksjonaliteten til plaggene.

Valle

Dette er en kolleksjon spesielt utviklet for håndverkere. Plaggene har god stretch og sitter komfortabelt hele dagen – uansett arbeidsstilling.

Dovre

Utviklet for dere som ikke trenger avansert beskyttelse, men likevel har krav om synlighet. Kolleksjonen er også laget i et lett stretch-materiale for maksimal komfort.

Finn plagg som passer din bransje

Vil du vite mer?

Ta kontakt ved å bruke skjemaet nedenfor, så hører du fra oss så snart som mulig.