Optimal beskyttelse - godkjent av dere

Strakofa leverer alt fra markedets mest komfortable snekkerbukse til multisertifiserte plagg som beskytter mot ekstreme ytre påvirkninger. 
I over 90 år har Strakofa designet og utviklet arbeidsklær som gir dere den beste kombinasjonen av funksjonalitet og beskyttelse – uten at det skal gå på bekostning av komforten. Vi ønsker å gi dere bekledning som gjør det enklere å jobbe under press, samtidig som den holdere dere trygge dag etter dag.

Vår reise begynte i 1935, da Stranda Konfeksjonsfabrikk ble etablert på Sunnmøre. Den gangen var målet å lage arbeidsklær som faktisk gjør jobben, og det er det fortsatt den dag i dag.

Gjennom oppturer og nedturer har vi opparbeidet oss gode erfaringer, samtidig som vi samarbeider med testbrukere for å få tilbakemeldinger fra dere som bruker plaggene i reelle situasjoner. Det er derfor vi sier at våre plagg er godkjent av dere.

For dere som bygger Norge

Majoriteten av våre produkter består av plagg som er sertifiserte i henhold til en eller flere standarder. Noen er rettet mot vei- og anleggsbransjen, mens andre plagg er utviklet med tanke på kravene i offshore-sektoren og kraft- og energibransjen. 

I tillegg til våre multisertifiserte plagg, har vi også utviklet Valle – en egen kolleksjon som er spesielt designet for håndverkere. Den byr på alt fra bukser og t-skjorter til isolerende vinterdresser, og mange av plaggene har 4-veis stretch. 

Vil du vite mer?

Ta kontakt ved å bruke skjemaet nedenfor, så hører du fra oss så snart som mulig.

Kraft og energi

Entreprenør

Håndverk

Industri

Er du privatperson og vil handle Strakofa-produkter?

Sjekk ut strakofa.no!