Regntøy som varer

Vi fikk vårt gjennombrudd da Doggerbank kom på markedet for over 70 år siden, og nå er AAO en ikonisk merkevare innen vanntett yrkesbekledning.
Siden 1891 har dere gitt oss kunnskap om hva som trengs for å beskytte norske arbeidere mot vær og vind. Dere stiller høye krav, og med tid og møysommelighet har vi gjort Aalesund Oljeklede til en lokal merkevare med nasjonal tilhørighet.
Vi fikk vårt gjennombrudd da Doggerbank kom på markedet for over 70 år siden. Den tradisjonelle selebuksen er trolig en av Norges mest solgte regnbukser, og den har vært en trofast følgesvenn for fiskere i flere tiår.

Fokus på vanntett yrkesbekledning

Selv om Doggerbank fortsatt er en bestselger den dag i dag, har produktsortimentet til Aalesund Oljeklede utviklet seg betraktelig siden den oransje selebuksen ble lansert. Med det ustabile Vestlandsværet som inspirasjon, har hovedfokuset alltid vært på vanntett og slitesterk bekledning. Det er det som er vår ekspertise.

I dag er kravene til yrkesbekledning høyere enn noen gang, og for mange handler det ikke bare om hvor vanntett plagget er. Vi har derfor utviklet en rekke kolleksjoner rettet mot ulike bransjer, slik at dere får bekledning som passer både arbeidsmiljø og oppgavene dere skal gjennomføre.

Regntøy som beskytter mot mer enn vann

I tillegg til kolleksjoner rettet mot fiskere, som Doggerbank og Isfjord, har vi også en rekke multinorm serier som er sertifisert i henhold til kravene for vanntetthet, synlighet og begrenset flammespredning.

Oslo og Bergen er godt egnet for de som jobber innen vei- og anleggsbransjen, mens Aksla ofte blir brukt innen bygg- og anleggsbransjen. For de som trenger mer beskyttelse, for eksempel innen dere som jobber offshore eller i energibransjen, er El-Line, Heidrun og Lista gode alternativer.

Vanntett bekledning til foredling og produksjon

Det er ikke bare de som jobber ute i ruskeværet som trenger godt regntøy. Vi har derfor utviklet produkter som er enkle å rengjøre, og dermed egner seg godt til foredling og produksjon av fisk. Vigra er den største kolleksjonen, og den består av alt fra ermer og kittel til forkle og jakke.

Vil du vite mer?

Ta kontakt ved å bruke skjemaet nedenfor, så hører du fra oss så snart som mulig.

Fritidsregntøy

Selv om vi primært leverer regntøy til fiskere og andre yrkesfolk, er det ikke bare de som har behov for vanntett bekledning som tåler skikkelig ruskevær.

De siste årene har vi derfor brukt vår erfaring og kompetanse til å utvikle Ona. Det er en kolleksjon med fritidsregntøy som passer perfekt til de som er mye ute i dårlig vær, enten de skal lufte hunden, gå tur i skogen eller være med barna på lekeplassen.

Er du privatperson og vil handle produkter fra AAO?

Sjekk ut oljeklede.no!